Facts, Figures & Food

Meetingpoints en bedrijven

 

 

Facts figures en food_infographic

Bedrijven en organisaties in branches:

Vlees & Vleesvervangers

40

 

Brood & Banket 

28

 

Zuivel & Ei

23

 

Koek & Zoetwaren

17

 

Specerijen & Ingrediënten

15

 

Technologie & Verpakking

14

 

Aardappel, Groente & Fruit

11

 

Dranken

6

 

Gezondheidszorg & Voorlichting

5

 

Meerdere categorieën

4

 

Petfood & Diervoeding

2

 

Toelichting: 

We tellen bedrijven waar Meetingpoints structurele samenwerking mee hebben, bedrijven die in cash of in kind (uren) investeren. In het geval van SVO verloopt dat via brancheorganisaties. Bij alle andere Meetingpoints gaat het om rechtstreekse samenwerking met individuele bedrijven. Een groot bedrijf als Friesland Campina werkt samen met meerdere Meetingpoints. 

Nog meer bedrijven 

Bij twee Meetingpoints is het niet mogelijk om bedrijven aan te wijzen waarmee wordt samengewerkt, omdat het steeds wisselende bedrijven betreft, of omdat de opbouw van de samenwerkingen nog in volle gang is. Het totaal aantal bedrijven waarmee wordt samengewerkt is in werkelijkheid groter.

 

De Meetingpoints werken ook samen met bedrijven uit andere sectoren. Bijvoorbeeld omdat in het gebouw van het Meetingpoint catering wordt verzorgd, er in het Meetingpoint samengewerkt wordt met een opleiding voor akkerbouw, procesindustrie of horeca. Ook nemen soms meer consultancy-achtige bedrijven deel aan Meetingpoints. Zij verzorgen bijvoorbeeld nieuwe foodconcepten. Als we deze bedrijven meetellen, telt de lijst 227 bedrijven.

Facts, Figures & Food

Klik op het menu voor inhoud en andere functies.

Gebruik de pijlen aan de zijkant om door het magazine te bladeren.
Loading ...